Gata, fiți pe fază: la Iași au început șuturile politice de la 11 metri!

vineri, 26 aprilie 2024, 03:00
2 MIN
 Gata, fiți pe fază: la Iași au început șuturile politice de la 11 metri!

Cam ce se mai discută la întâlnirile de campanie din aceste zile, stimați alegători?

Păi, după ce v-am povestit ieri cum s-a pus la cale atacul acela al PSD la Alexe, unul cam clar la limita legii, acela cu camioneta cu numere de carton cu FUR și HOȚ, cu poza candidatului liberal de la județ pe obloane și cu tablă în remorcă, haideți pe azi să vă povestim cam cum se pune problema și în tabăra adversă!

Lucruri faine aflate de la un premare ex-liberal, care se aude că ar avea și înregistrări cu așa ceva. Spune ex-ul că, luni seara, la un hotel din centrul Iașului ar fi avut loc o mare întâlnire, una cu schepsis, a șefilor liberali ieșeni în frunte cu dom’ Costel, cu candidații partidului la premăriile din toate comunele care nu au acum premare liberal.

Tema discuției, ce ar fi durat cam două ore, și țn care vorbitorul a fost aproape integral domț Costel, ar fi fost, zice-se, tehnici și modalități de denigrare a premarilor în funcție prin mijloace media, rețele sociale și discuții om cu om. «Denigrați! Denigrați! Denigrați! Până își va da lumea seama de adevăr, noi am câștigat!» – cică așa s-ar fi încheiat discuția, cu acest îndemn al șefului. Așadar, băbăeț, gata: scoateți la interval berea și sâmburii de bostan, că încep loviturile de la unș’pe metri!

Politichie și jonglerie imobiliară: o potriveală electorală de zile mari

Una scurtă tot de pe rotogolul electoral de Bahlui pe azi, dragi alegători și simpatice alegătorițe. Cum poate că unii știți, zilele trecute BEM, adicătelea beroul electoral acesta de pe municițip, și-a desemnat purtătorul de cuvânt pe perioada campaniei electorale. Acesta este și locțiitor al șefului BEM, și șeful și locțiitorul fiind juzi „trași la sorți”.

Cine e locțiitorul, însă? Surpriză: nimeni alta decât o judecătoare specializată pe fapte de corupție despre care se știe prin branșă că la ea a căzut recent spre judecată și dosarul mafiei imobiliare, și una taman băgată recent într-un scandal media după ce soțul a fost pozat la masă la crâșmă taman cu interlopi și imobiliari judecați de consoartă. Hmm, ce ți-e și cu sorții ăștia­: coincidență pură…

Șoșocismul zilei

Băi oameni buni, dragi ieșeni: asta a fost prifectul Iașului, adicătelea omul Guvernului în oraș universitar, capitală culturală, alea, alea? Vai de capul nostru… Na, așa ne trebuie!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii